Usluge i edukacija

Programiranje Srbija - Politika Privatnosti

Poslednja izmena: 21.09.2023.

Ova politika privatnosti ima za cilj da vam pruži informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke dok koristite naš veb sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli način na koji postupamo sa vašim podacima.

1. Prikupljanje informacija

Naš veb sajt koristi Google Analytics kako bismo prikupili anonimne statističke podatke o posetiocima, uključujući IP adrese, vrstu uređaja, vreme provedeno na sajtu i pregledane stranice. Ovi podaci se koriste isključivo u svrhu analize posetilaca i unapređenja korisničkog iskustva našeg sajta.

Takođe, prikupljamo određene osnovne informacije putem kontakt forme na našem sajtu u svrhu poslovne saradnje. Ove informacije mogu uključivati vaše ime, e-mail adresu, broj telefona i poruku koju nam šaljete.

2. Upotreba informacija

Vaše lične podatke prikupljene putem kontakt forme i koristimo isključivo u svrhu odgovora na vaše upite i ostvarivanja poslovne saradnje. Vaši podaci neće biti prodavani, iznajmljivani ili deljeni sa trećim licima bez vaše saglasnosti.

Podaci prikupljeni putem Google Analytics-a koriste se za analizu poseta našem sajtu i poboljšanje njegovog sadržaja i funkcionalnosti.

3. Zaštita podataka

Vaši lični podaci čuvaju se na siguran način i pristup istima imaju samo ovlašćeni zaposleni koji su obavezni da čuvaju vašu privatnost.

4. Kolačići (Cookies)

Naš veb sajt može koristiti kolačiće radi praćenja korisničkog iskustva i statističke analize. Kolačići su male datoteke koje se smeštaju na vaš uređaj i omogućavaju nam da bolje razumemo kako koristite naš sajt. Možete kontrolisati ili izbrisati kolačiće putem postavki svog pregledača.

5. Prava korisnika

Imate pravo da zatražite informacije o ličnim podacima koje čuvamo o vama, da ih ispravite ili izbrišete, kao i da se usprotivite obradi tih podataka. Takođe, imate pravo na prenos podataka.

6. Promene u politici privatnosti

Ova politika privatnosti može biti ažurirana s vremena na vreme. Svaka izmena će biti objavljena na ovoj stranici, a datum izmene će biti naglašen na vrhu dokumenta.

7. Kontakt

Za sva pitanja ili zahtev za ostvarivanje vaših prava u vezi sa zaštitom podataka, možete nas kontaktirati putem sledeće e-mail adrese: info@programiranje.rs

Hvala što ste posetili naš veb sajt i što ste pročitali našu politiku privatnosti.

Copyright © 2024. Programiranje Srbija - Sva prava zadržana