Usluge i edukacija
Sajt za restoran

Izrada sajta za restoran

Da bi Vaš restoran dobio mnogo novih mušterija potrebno je da izrada sajta bude profesionalna. Sajt je najbolja prezentacija i na njemu ćete moći da predstavite Vaš restoran u najlepšem svetlu. Mušterije će moći da pregledaju jelovnik i da sa lakoćom naruče hranu online ili direktnim pozivom. Najvažnije kod sajta za restoran jesu slike hrane, koje ćemo obraditi tako da izgledaju vrhunski.

Ključno

Predstavljamo vam 4 ključne stvari kako bi sajt vašeg restorana uspešno poslovao putem interneta.

Slike hrane

Profesionalno uslikane i obrađene fotografije hrane sa vašeg jelovnika.

Optimizacija

Optimizacija sajta za sve uređaje: mobilne telefone, tablete i kompjutere.

Google

Postavljanje lokacije vašeg restorana na Google pretraživač i Google mape.

Jelovnik

Jelovnik sa slikama koji se redovno ažurira na sajtu kako se cene menjaju.

gratis

Klijenti koji izrade web sajt kod nas, uz besplatnu SEO optimizaciju dobijaju još 2 besplatne usluge: Besplatna registracija domena + hostinga i besplatno pravljenje Google Business profila

Domen + hosting

Izrada web sajta sa registracijom domena (.com, .net, .org, .rs, itd.) i hostinga sa prostorom od 1GB. Posedovanje domena i hostinga je obavezno kako bi se sajt pojavio na internetu. Uz izradu web sajta kod nas ovu uslugu dobijate besplatno.

Google biznis nalog

Pravimo i uređujemo Google Business profil. Ova usluga je veoma važna kako bi klijenti mogli lakše da vas pronađu na Google pretraživaču i Google mapama. Kod nas uz izradu web sajta ovu uslugu dobijate besplatno.

Cena

Trenutno traje akcija za restorane i cena izrade je 180€ + gratis usluge (prerada fotografija, Google biznis, domen, hosting i SEO). Celokupna izrada sajta za restoran traje 5 radnih dana. Akcija traje do kraja juna, 2024. godine. Nakon isteka akcije, cena će i dalje biti pristupačna (280€).

Copyright © 2024. Programiranje Srbija - Sva prava zadržana
laptop-phone